Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Header afbeelding
Sociale Zaken + Branchenieuws

Voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling Glastuinbouw verplaatst

13-02-2018

Door de verhoging van de AOW-leeftijd is het steeds belangrijker voor werknemers om gezond en gemotiveerd te blijven werken. Sociale partners in de glastuinbouwsector (CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LLTB, LTO Glaskracht Nederland, Plantum en ZLTO) hebben een seniorenregeling ontwikkeld, die mogelijk een oplossing biedt.

De geplande voorlichtingsbijeenkomst over deze regeling op 21 februari wordt verplaatst. U ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de nieuwe datum met meer informatie over het aanmelden.

Voor deze bijeenkomst worden werkgevers én werknemers (vanaf 58 jaar) gezamenlijk uitgenodigd. Meldt u zich bijvoorbeeld samen aan! Maar als werknemer kunt u ook samen met uw partner komen. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het pensioen.

Afhankelijk van het succes van deze bijeenkomst worden later mogelijk ook op andere plaatsen in het land voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Meer informatie
Wilt u nu al meer informatie? Kijk dan op de website van Colland Arbeidsmarkt. Hier vindt u ook alle contactgegevens van Colland en BPL Pensioen voor meer informatie over de seniorenregeling en uw pensioen. 


Laat een bericht achter:
Geen gegevens gevonden

Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.

« Terug naar overzicht

Disclaimer RSS

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599