Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Header afbeelding
Imago + Persberichten

PlantKracht: Groter dan je denkt!

05-03-2018

Persbericht, 5 maart 2018

Slim gras houdt vogels weg van Schiphol, Nederlandse groenten redden het regenwoud en ruimtebesparende orchideeën helpen mee tegen files. Mooie voorbeelden van de innovatiekracht van de Nederlandse topsector zaden en jonge planten. Maar zeker niet de enige! Planten zijn de basis en hebben de toekomst. Hoe dat zit is te zien op de nieuwe website www.plant-kracht.nl.

Met de campagne PlantKracht willen we meer mensen kennis laten maken met de kracht van zaden en jonge planten en vertellen we fascinerende verhalen van en uit onze sector. Verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van de lezers. Hoe we zaden en planten ontwikkelen, waar we de producten allemaal voor gebruiken en wat ze voor jou kunnen betekenen. Dit doen we via www.plant-kracht.nl.

Er wordt veel meer gemaakt van planten en bloemen dan je zou vermoeden. Naast voedsel en boeketten worden ook steeds meer bouwmaterialen, plastics en industriële grondstoffen van planten gemaakt. Nog veel belangrijker: zelfs de lucht die we nu inademen komt van planten. Planten en bloemen bepalen voor een groot deel hoe ons leven eruitziet. En iedere plant begint met een zaadje. Achter dat zaadje gaat een hele wereld schuil. We maken planten en bloemen sterker, mooier, lekkerder én gezonder. Dat doen we al meer dan 10.000 jaar. Alleen al in Nederland zijn er dagelijks duizenden mensen mee bezig. Nederland is op dit gebied wereldwijd koploper en dat levert mooie verhalen op die we allemaal zouden moeten kennen!

PlantKracht wordt gestuurd vanuit de branchevereniging Plantum en richt zich op de doelgroepen onderwijs (docenten, decanen, leerlingen), jongeren in het algemeen en de maatschappij.

Lees meer over:
Imago PlantKracht

« Terug naar overzicht

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599