Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Publicaties

CGO-aardappelen

Sinds 2007 zijn de aardappelen niet meer opgenomen in de Aanbevelende Rassenlijst voor landbouwgewassen. Omdat er bij de telers vraag is naar de uitkomsten van het cultuur- en gebruikswaardeonderzoek (CGO), worden deze hier gepubliceerd.

Lees verder »

Aanbevelende rassenlijst

De Aanbevelende rassenlijsten voor landbouwgewassen bevatten een selectie van rassen van akkerbouw- en voedergewassen die voor de teelt in Nederland van belang worden geacht. Deze rassen zijn uitgebreid getest op hun landbouwkundige waarde. De resultaten staan

Lees verder »

Draaiboek risico- en crisismanagement voor de voedingstuinbouw

Het draaiboek risico- en crisismanagement voor de voedingstuinbouw is geactualiseerd. Het draaiboek beschrijft de organisatie en aanpak bij incidenten en crises met plantgezondheid en voedselveiligheid die grote impact hebben. Het draaiboek ondersteunt

Lees verder »

Grasgids

De Grasgids geeft actuele informatie over diverse grassoorten en grasmengsels. Deze grassoorten zijn uitgebreid getoetst op hun geschiktheid voor de verschillende toepassingsgebieden in de sport- en recreatiesector.

Lees verder »

LEI-rapport Uitgangsmaterialen

Het LEI heeft in 2012 een rapport uitgegeven met de nieuwste cijfers uit de sector, 'Uitgangsmaterialen, Motor voor export en innovatie'.

Lees verder »

Brochure Gras is echt groen

Gras is echt groen, onder deze titel presenteerde Plantum de resultaten van een studie over de duurzaamheid van sportvelden van natuurgras.

Lees verder »bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599