Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving vanaf de A12 vanuit Utrecht
U neemt afslag Reeuwijk (afslag 12) en gaat de N459 op. Neem na ongeveer 4 km op de rotonde de eerste afslag de Graaf Florisweg op. Deze weg loopt evenredig aan de Vossenburchkade. U gaat de derde straat linksaf (Gravin Beatrixstraat), u rijdt met de bocht mee naar links. Aan het einde op de t-splitsing gaat u rechtsaf. Aan het einde van deze straat op de rechterhoek, tegenover de spoortunnel, bevindt zich ons kantoor.

In verband met beperkte parkeergelegenheid bij ons kantoor adviseren wij u om ca. 300 meter door te rijden op de Graaf Florisweg en te parkeren op parkeerplaats Vossenburchkade. De kosten per uur zijn € 1,70.

Routebeschrijving vanaf de A12 vanuit Den Haag en Rotterdam
U neemt afslag Gouda (afslag 11). Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U blijft deze weg vervolgen. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf (rechts op de hoek staat een McDonald's). U rijdt nu parallel met de spoorlijn. U rijdt door tot de rotonde waar u rechtdoor gaat (let op: voor de rotonde al links voorsorteren, anders gaat u rechts de tunnel in). Na de rotonde gaat u rechtsaf, de Graaf Florisweg op, en direct weer rechts de Tunnelhof in. Volg nu het bord Parkeren Vossenburchkade.

U wordt geadviseerd om hier te parkeren omdat er beperkte parkeergelegenheid is bij ons kantoor. De kosten per uur zijn € 1,70. De weg die parallel loopt met de spoorlijn is de Vossenburchkade. Na ca. 300 meter ligt het pand aan de linkerkant, op de hoek van de Vossenburchkade en de Hovenierskade.

Met de trein vanuit Utrecht/Den Haag/Rotterdam
Uitgang stations kant: Gouda centrum
Als u uit het stationsgebouw komt, houdt u links aan. U loopt dan parallel met de spoorbaan. Na circa 200 meter loopt u over een viaduct. Na circa 200 meter komt u langs een fiets- en voetgangerstunnel. Deze neemt u niet, u loopt nu nog ongeveer 200 meter rechtdoor. U komt nu bij een tweede tunnel, de Hovenierstunnel. Ga door deze tunnel. Aan het uiteinde van de tunnel ziet u schuin links op de hoek van de Vossenburchkade en de Hovenierskade ons kantoorgebouw.


Disclaimer RSS Privacy statement

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599