Zilveren Plantum-speld voor Martin Uittenbroek

30 | 03 | 2023

Zilveren Plantum-speld voor Martin Uittenbroek

Op vrijdag 24 maart, tijdens zijn afscheidsfeest bij Vreugdenhil Young plants in De Lier, ontving Martin Uittenbroek een zilveren Plantum-speld als dank voor zijn jarenlange inzet voor Plantum. Martin heeft gedurende zijn lange loopbaan aan diverse commissies en werkgroepen binnen Plantum deelgenomen. Ook buiten Plantum heeft hij de nodige activiteiten ten behoeve van de sector ontplooid. Zijn inbreng en inzet werden altijd zeer gewaardeerd.

Martin was al enige tijd aan het “afbouwen”, na ruim 25 jaar het gezicht van Vreugdenhil te zijn geweest, maar nu stopt hij er definitief mee. Zijn taken worden volledig overgedragen aan zijn opvolger, Eric in ’t Veld.¬† Het feest met de titel “De cirkel is rond”, waar diverse artiesten optraden en een groot aantal vrienden, bekenden, collega’s en zakenrelaties aanwezig was, was zeer geslaagd.

Plantum is Martin zeer erkentelijk voor zijn inzet voor de vereniging en heeft hem daarom de zilveren speld toegekend. We willen Martin nogmaals bedanken voor alles en we wensen hem en zijn echtgenote Marjan alle goeds voor hun nieuwe levensfase en vooral veel succes met hun belangrijke Stichting MS Research. En natuurlijk wensen we Eric veel succes voor de toekomst bij Vreugdenhil!

 

Martin Uittenbroek krijgt de speld uitgereikt door Rob Neijenhof, adj-directeur Plantum 

 

Gerelateerde artikelen

Webinar: AOW in zicht

Ieder jaar stromen werknemers uit op basis van leeftijd. Zij gaan AOW ontvangen en een...

Lees meer

Handreiking weerbare rassen

Weerbare rassen, weerbaar uitgangsmateriaal en weerbaar telen spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van...

Lees meer

Meld uw bedrijf aan voor Graduate School Matchmaking

Op 10 juni 2024 organiseert Plantum een matchmaking tussen aankomende PhD studenten en bedrijven in...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap