Nieuws

VVD Tweede Kamerlid Meulenkamp bezoekt Enza Zaden en Incotec

Op 12 februari bracht Tweede Kamerlid Kamerlid Wim Meulenkamp van de VVD een werkbezoek aan Enza Zaden en Incotec in Enkhuizen.

Lees meer

SUR definitief van tafel na besluit Europese Commissie

De Europese Commissie trekt de conceptverordening Duurzaam gebruik gewasbeschermingsmiddelen (SUR) in na eerdere afwijzing door het Europees Parlement en weerstand van belanghebbenden.

Lees meer

Nieuwe cao Glastuinbouw is een feit

De nieuwe cao Glastuinbouw is een feit! Zowel aan werkgeverszijde als door de vakbonden CNV-vakmensen en FNV is ingestemd met het onderhandelingsresultaat.

Lees meer

Europees Parlement stemt vóór Nieuwe Genomische Technieken

Het voorstel rond Nieuwe Genomische Technieken (NGT) is door het Europees Parlement met een meerderheid aangenomen tijdens de plenaire stemming op 7 februari.

Lees meer

Volledige tekst onderhandelings-resultaat

De volledige tekst van het onderhandelingsresultaat voor de cao Glastuinbouw is vastgesteld.

Lees meer

Onderhandelings-resultaat Cao Glastuinbouw

Werkgevers en vakbonden bereikte een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe Cao Glastuinbouw van 15 maanden met 7,2 procent tot meer dan 10 procent loonsverhoging.

Lees meer

Gezocht: Junior Communicatie-specialist Plantum (38 uur Gouda)

Plantum zoekt een junior communicatiespecialist met affiniteit voor sociale media en met een passie voor de groene sector.

Lees meer

Gezocht: Stagiair(e) Public Affairs

Plantum zoekt een gemotiveerde stagiair(e) met affiniteit voor de land- en tuinbouwsector en interesse in het snijvlak tussen politiek en bedrijfsleven.

Lees meer

Gezocht: Senior medewerker biodiversiteitsbeleid

Wij zoeken een collega die het internationale beleid van Plantum op het gebied van genetische bronnen (biodiversiteit) verder vorm gaat geven.

Lees meer

SUR van tafel in het Europees Parlement

Het Europees Parlement heeft 22 november in een plenaire stemming de concept verordening Duurzaam gebruik gewasbeschermingsmiddelen (SUR) verworpen.

Lees meer

Kostenindicatie Aardappel CGO 2024

De NAK heeft een kostenindicatie gegeven van het aardappel CGO voor komend jaar. Rassen moeten uiterlijk 15 december aangemeld worden voor deelname in 2024.

Lees meer

ISF Recognition Award voor Anke van den Hurk

Anke van den Hurk ontving de ISF Recognition Award tijdens haar laatste ISF vergadering.

Lees meer