Planten Peepshow en Planten Peptalk

1 | 05 | 2023

Planten Peepshow en Planten Peptalk

De Fascination of Plants Day 2023 was een groot succes! Met de Planten Peepshow en de Planten Peptalk hoopt Plantum alle bezoekers iets nieuws bijgebracht te hebben over de kracht van de plant in spannende situaties. Wij danken alle bezoekers voor hun komst. Het was goed om te zien dat zoveel mensen even een moment wilden stilstaan bij de interessante wereld van de plant.

Aanschouw hier de aftermovie van de Planten Peepshow en de Planten Peptalk!

Fascination of Plants Day
Wat is de Fascination of Plants Day? De internationale Fascination of Plants Day is een initiatief van de EPSO - European Plant Science Organisation.

In meer dan veertig landen wordt rondom deze dag aandacht gevraagd voor het belang van planten en plantwetenschap voor de samenleving.

Coördinator van de activiteiten in Nederland op deze dag is Plantum. Hierbij wordt zij ondersteund door de Onderzoeksschool Experimentele Plantenwetenschappen en collega branches in de land- en tuinbouwsector: LTO Nederland, Anthos, CroplifeNL, Bionext, BO Akkerbouw, Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, HollandBIO, Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur (KAVB), De Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV), Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U).

Planten Peepshow en Planten Peptalk

Gerelateerde artikelen

Handreiking weerbare rassen

Weerbare rassen, weerbaar uitgangsmateriaal en weerbaar telen spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van...

Lees meer

Meld uw bedrijf aan voor Graduate School Matchmaking

Op 10 juni 2024 organiseert Plantum een matchmaking tussen aankomende PhD studenten en bedrijven in...

Lees meer

PVP-Toolbox: input bedrijven gevraagd

Input gevraagd aan bedrijven voor kwekersrechtprojecten in verschillende landen in het kader van de Plant...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap