Planten Peepshow en Planten Peptalk

1 | 05 | 2023

Planten Peepshow en Planten Peptalk

De Fascination of Plants Day 2023 was een groot succes! Met de Planten Peepshow en de Planten Peptalk hoopt Plantum alle bezoekers iets nieuws bijgebracht te hebben over de kracht van de plant in spannende situaties. Wij danken alle bezoekers voor hun komst. Het was goed om te zien dat zoveel mensen even een moment wilden stilstaan bij de interessante wereld van de plant.

Aanschouw hier de aftermovie van de Planten Peepshow en de Planten Peptalk!

Fascination of Plants Day
Wat is de Fascination of Plants Day? De internationale Fascination of Plants Day is een initiatief van de EPSO - European Plant Science Organisation.

In meer dan veertig landen wordt rondom deze dag aandacht gevraagd voor het belang van planten en plantwetenschap voor de samenleving.

Coördinator van de activiteiten in Nederland op deze dag is Plantum. Hierbij wordt zij ondersteund door de Onderzoeksschool Experimentele Plantenwetenschappen en collega branches in de land- en tuinbouwsector: LTO Nederland, Anthos, CroplifeNL, Bionext, BO Akkerbouw, Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, HollandBIO, Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur (KAVB), De Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV), Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U).

Planten Peepshow en Planten Peptalk

Gerelateerde artikelen

SUR van tafel in het Europees Parlement

Het Europees Parlement heeft 22 november in een plenaire stemming de concept verordening Duurzaam gebruik...

Lees meer

Kostenindicatie Aardappel CGO 2024

De NAK heeft een kostenindicatie gegeven van het aardappel CGO voor komend jaar. Rassen moeten...

Lees meer

ISF Recognition Award voor Anke van den Hurk

Anke van den Hurk ontving de ISF Recognition Award tijdens haar laatste ISF vergadering.

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap