Kasgroeit nodigt talent uit

29 | 01 | 2019

Kasgroeit nodigt talent uit

Op initiatief van werknemers- en werkgeversorganisaties FNV, CNV, Plantum en Glastuinbouw Nederland gaat Kasgroeit zich meer richten op het bevorderen van de instroom van werknemers in de sector. Kasgroeit stimuleert goed werkgeverschap in de sector en werkt samen met de bedrijven aan het verbeteren van instroom, ontwikkeling en behoud van medewerkers. Deze week worden er twee nieuwe initiatieven opgestart: ‘Sleutel aan je toekomst in de kas‘ en ‘Functies in beeld‘.

Beide projecten richten zich op het aantrekken van nieuwe mensen in de sector. Er zijn nog genoeg mensen die op zoek zijn naar ander werk en een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er enorme ontwikkelingen binnen de sector en zijn de functies veranderd en verbreed. Er is behoefte aan specialisten op het gebied van: management, techniek, ict, marketing, verkoop, logistiek, personeel en teelt. Het gaan om functies op zowel mbo, hbo en universitair niveau.

Gerelateerde artikelen

Uitbreiding toelatingen Ortiva en vrijstelling Amistar

Het Ctgb heeft de aangevraagde uitbreidingen voor diverse kleine toepassingen toegekend. Voor zaadteelt van Engels...

Lees meer

Vacature Specialist Markttoegang en fytosanitair beleid

Werken in een Topsector van de Nederlandse economie. Werken voor de innovatieve, (inter)nationaal toonaangevende groene...

Lees meer

TERUGBLIK: Het EU-Plantdebat 2024

Op 6 juni zijn de Europese Verkiezingen. Bekijk hier de terugblik op het EU-Plantdebat, dat...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap