Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’

24 | 04 | 2023

 

Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’

Op 4 april 2023 vond de Plantum netwerkbijeenkomst “Onderzoek in de Topsector” plaats in het prachtige Hotel de Werelt in Lunteren. De middag werd geopend door Jaap Bond, boegbeeld van de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen.

De keynote lezing werd gegeven door Corné Pieterse, winnaar van de Spinozapremie 2022 met zijn onderzoek naar interacties tussen plant en microbioom. Na de presentatie van José Vogelezang over de Topsector-call en een korte koffiepauze volgden de pitches over de zes geselecteerde posters. Dit was een mooie voorbereiding op de posterpresentaties die daarna plaatsvonden. Tijdens de borrel, met heerlijke hapjes en drankjes, aangeboden door de Topsector, vonden veel vruchtbare gesprekken tussen wetenschappers en bedrijven plaats.

De oproep van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen voor nieuwe onderzoeksprojecten staat open. Nieuwe projecten kunnen tot uiterlijk 1 september worden ingediend. LET OP: dit is direct na de zomervakantie!

Meer informatie, en de formats voor projectvoorstellen, kunt u hier vinden. De oproep is in een eerder Plantum nieuwsbericht uitvoerig aan bod gekomen. Mocht u vragen hebben over de oproep, dan kunt u contact opnemen met Monique van Vegchel.

 

Gerelateerde artikelen

Webinar: AOW in zicht

Ieder jaar stromen werknemers uit op basis van leeftijd. Zij gaan AOW ontvangen en een...

Lees meer

Handreiking weerbare rassen

Weerbare rassen, weerbaar uitgangsmateriaal en weerbaar telen spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van...

Lees meer

Meld uw bedrijf aan voor Graduate School Matchmaking

Op 10 juni 2024 organiseert Plantum een matchmaking tussen aankomende PhD studenten en bedrijven in...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap