Onderzoek duurzame inzetbaarheid Glastuinbouw

5 | 10 | 2021

Onderzoek duurzame inzetbaarheid Glastuinbouw

Door de veranderende arbeidsmarkt verandert er veel voor werknemers. Aandacht voor duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer werkplezier, deskundigheid én een betere gezondheid. Zo dragen uw werknemers optimaal bij aan de productiviteit, flexibiliteit en bemensing van uw bedrijf.

Doe daarom mee aan het onderzoek over hoe werknemers gezond, bekwaam en gemotiveerd zijn en blijven!

Hoe werkt het?
Een grote groep werknemers binnen de deelnemende agrarische en groene sectoren ontvangt een digitale vragenlijst per email. Daarnaast wordt een grote groep werkgevers telefonisch geïnterviewd. U als werkgever kan dus ook worden gebeld. Vraag uw werknemers mee te doen!
Om zoveel mogelijk respons te krijgen, vragen wij uw de uitnodiging met vragenlijst (klik daarvoor hier) door te sturen naar uw werknemers. Het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Achtergrond onderzoek
In opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden vindt dit onderzoek plaats. Dit om te zorgen voor een passend aanbod van regelingen en activiteiten die werkplezier en arbeidsproductiviteit vergroten. En om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen zodat werknemers zo lang en gezond mogelijk kunnen werken.

Het onderzoek duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sectoren is onderdeel van een sectoranalyse binnen de agrarisch en groene sectoren. De analyse wordt uitgevoerd in het kader van de MDIEU regeling. Voor meer vragen en informatie over het onderzoek ga naar Colland Arbeidsmarkt.

Gerelateerde artikelen

Denomination of Pe: 20, a new race of downy mildew in spinach

Consistent, clear, and timely communication about new races of the spinach downy mildew pathogen is...

Lees meer

EU voortgang regels rassenregistratie (PRM)

Nieuwe regels zijn in de maak voor rassenregistratie en productie en het in de handel...

Lees meer

Handreiking weerbare rassen

De handreiking weerbare rassen van Plantum is gepresenteerd op 8 april 2024.

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap