Onderzoek duurzame inzetbaarheid Glastuinbouw

5 | 10 | 2021

Onderzoek duurzame inzetbaarheid Glastuinbouw

Door de veranderende arbeidsmarkt verandert er veel voor werknemers. Aandacht voor duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer werkplezier, deskundigheid én een betere gezondheid. Zo dragen uw werknemers optimaal bij aan de productiviteit, flexibiliteit en bemensing van uw bedrijf.

Doe daarom mee aan het onderzoek over hoe werknemers gezond, bekwaam en gemotiveerd zijn en blijven!

Hoe werkt het?
Een grote groep werknemers binnen de deelnemende agrarische en groene sectoren ontvangt een digitale vragenlijst per email. Daarnaast wordt een grote groep werkgevers telefonisch geïnterviewd. U als werkgever kan dus ook worden gebeld. Vraag uw werknemers mee te doen!
Om zoveel mogelijk respons te krijgen, vragen wij uw de uitnodiging met vragenlijst (klik daarvoor hier) door te sturen naar uw werknemers. Het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Achtergrond onderzoek
In opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden vindt dit onderzoek plaats. Dit om te zorgen voor een passend aanbod van regelingen en activiteiten die werkplezier en arbeidsproductiviteit vergroten. En om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen zodat werknemers zo lang en gezond mogelijk kunnen werken.

Het onderzoek duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sectoren is onderdeel van een sectoranalyse binnen de agrarisch en groene sectoren. De analyse wordt uitgevoerd in het kader van de MDIEU regeling. Voor meer vragen en informatie over het onderzoek ga naar Colland Arbeidsmarkt.

Gerelateerde artikelen

SUR van tafel in het Europees Parlement

Het Europees Parlement heeft 22 november in een plenaire stemming de concept verordening Duurzaam gebruik...

Lees meer

Kostenindicatie Aardappel CGO 2024

De NAK heeft een kostenindicatie gegeven van het aardappel CGO voor komend jaar. Rassen moeten...

Lees meer

ISF Recognition Award voor Anke van den Hurk

Anke van den Hurk ontving de ISF Recognition Award tijdens haar laatste ISF vergadering.

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap