Piet van der Haas krijgt zilveren Plantum speld

12 | 07 | 2022

Piet van der Haas krijgt zilveren Plantum speld

Op vrijdag 1 juli, tijdens het afscheidsreceptie van Mertens, ontving Piet van der Haas een zilveren Plantum-speld als dank voor zijn jarenlange inzet voor Plantum. Piet is sinds 5 februari 2004 lid van de hoofdcommissie Gewasgezondheid en Milieu. Daar vertegenwoordigt hij de gewasgroepen Aardbei, prei en asperge vanuit de afdeling voedingstuinbouw opkweek.

Ondanks het feit dat Piet de Hoofdcommissie nog niet gaat verlaten maar voorlopig zijn taak nog blijft vervullen hebben we toch dit moment gekozen om Piet de zilveren speld toe te kennen. Piet is zeer betrokken bij de taken van onze Hoofdcommissie en heeft “goede” grond echt op de kaart gezet. Zeker nu de omslag gemaakt moet gaan worden naar weerbaar telen en het beschikbare middelen pakket in rap tempo smaller wordt kunnen we de kennis van Piet goed gebruiken.

We hopen dat Piet nog enige tijd betrokken wil blijven bij Plantum. Maar als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor Plantum krijgt Piet van der Haas de zilveren Plantum-speld nu al toegekend.

                       

Gerelateerde artikelen

Denomination of Pe: 20, a new race of downy mildew in spinach

Consistent, clear, and timely communication about new races of the spinach downy mildew pathogen is...

Lees meer

EU voortgang regels rassenregistratie (PRM)

Nieuwe regels zijn in de maak voor rassenregistratie en productie en het in de handel...

Lees meer

Handreiking weerbare rassen

De handreiking weerbare rassen van Plantum is gepresenteerd op 8 april 2024.

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap