Piet van der Haas krijgt zilveren Plantum speld

12 | 07 | 2022

Piet van der Haas krijgt zilveren Plantum speld

Op vrijdag 1 juli, tijdens het afscheidsreceptie van Mertens, ontving Piet van der Haas een zilveren Plantum-speld als dank voor zijn jarenlange inzet voor Plantum. Piet is sinds 5 februari 2004 lid van de hoofdcommissie Gewasgezondheid en Milieu. Daar vertegenwoordigt hij de gewasgroepen Aardbei, prei en asperge vanuit de afdeling voedingstuinbouw opkweek.

Ondanks het feit dat Piet de Hoofdcommissie nog niet gaat verlaten maar voorlopig zijn taak nog blijft vervullen hebben we toch dit moment gekozen om Piet de zilveren speld toe te kennen. Piet is zeer betrokken bij de taken van onze Hoofdcommissie en heeft “goede” grond echt op de kaart gezet. Zeker nu de omslag gemaakt moet gaan worden naar weerbaar telen en het beschikbare middelen pakket in rap tempo smaller wordt kunnen we de kennis van Piet goed gebruiken.

We hopen dat Piet nog enige tijd betrokken wil blijven bij Plantum. Maar als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor Plantum krijgt Piet van der Haas de zilveren Plantum-speld nu al toegekend.

                       

Gerelateerde artikelen

SUR van tafel in het Europees Parlement

Het Europees Parlement heeft 22 november in een plenaire stemming de concept verordening Duurzaam gebruik...

Lees meer

Kostenindicatie Aardappel CGO 2024

De NAK heeft een kostenindicatie gegeven van het aardappel CGO voor komend jaar. Rassen moeten...

Lees meer

ISF Recognition Award voor Anke van den Hurk

Anke van den Hurk ontving de ISF Recognition Award tijdens haar laatste ISF vergadering.

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap