Startbijeenkomst Centrum voor Biotoetsen

23 | 07 | 2019

Onderzoek

Startbijeenkomst Centrum voor Biotoetsen

Plantum, Royal Van Zanten, Dümmen Orange, Keygene, Rabobank Nederland, Naktuinbouw, Wageningen Universiteit & Research, Universiteit van Amsterdam en Amsterdam Green Campus (samen de board next level 2.0) nodigen u van harte uit voor een startbijeenkomst over de lancering van het “virtueel” Centrum voor Biotoetsen in de Sierteelt.

Accent ligt op de ontwikkeling van voor ziekten minder gevoelige rassen. We willen gezamenlijk een concrete stap zetten om voor een grote diversiteit aan gewassen en voor bedrijven met verschillende omvang van R&D (klein en groot), veredelingsinnovatie op het gebied van duurzame bloemen, planten en bolgewassen mogelijk te maken.

Daarom nodigen we u uit op 26 september 2019 voor een meeting bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Tijdens deze meeting wordt het plan van aanpak gepresenteerd.

Indien er voldoende interesse en zakelijk commitment is, wordt in seizoen 2019-2020 een tweetal expert-dagen (kennisdeeldag) en een ‘EFRO’ of andere gezamenlijke subsidieaanvraag georganiseerd.

U kunt zich hier aanmelden voor 26 september.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique van Vegchel (m.vanvegchel@plantum.nl).

Gerelateerde artikelen

Uitbreiding toelatingen Ortiva en vrijstelling Amistar

Het Ctgb heeft de aangevraagde uitbreidingen voor diverse kleine toepassingen toegekend. Voor zaadteelt van Engels...

Lees meer

Vacature Specialist Markttoegang en fytosanitair beleid

Werken in een Topsector van de Nederlandse economie. Werken voor de innovatieve, (inter)nationaal toonaangevende groene...

Lees meer

TERUGBLIK: Het EU-Plantdebat 2024

Op 6 juni zijn de Europese Verkiezingen. Bekijk hier de terugblik op het EU-Plantdebat, dat...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap