UITNODIGING Matchmaking Graduate School

3 | 06 | 2021

UITNODIGING Matchmaking Graduate School

De call ‘Graduate School Green Topsectors TKI 2021’ is opengesteld, waar financiering beschikbaar is voor PhD projecten van studenten. Voor projecten die ingediend worden bij deze call wordt een gezamenlijke private cofinanciering van (tenminste) 15% van het totale gevraagde budget. De volledige calltekst is toegevoegd aan dit bericht. Hier vindt u meer informatie over de voorwaarden.

Plantum verzorgt dit jaar wederom een matchmaking tussen bedrijven en toekomstige PhD studenten voor deze matchmaking. Dit doen wij samen met de Graduate School EPS en PE&RC. Tijdens de matchmaking presenteren de studenten ieder hun zelfgeschreven projectvoorstel, waarna er mogelijkheid is voor vragen vanuit het bedrijfsleven.

De online matchmaking vindt plaats op 15 juni 2021 gedurende de hele ochtend. Het precieze online format wordt op dit moment uitgewerkt, maar u zal in break-out sessies geplaatst worden waar de studenten één voor één hun voorstellen aan u zullen pitchen.  

De studenten werken op dit moment aan hun voorstellen. De deadline voor hen om zich bij Plantum te melden voor de matchmaking is 4 juni.

Mocht u (of een van uw collega’s) op dit moment al weten graag deel te willen nemen aan de online matchmaking op 15 juni, dan kunt u een aanmelding sturen naar Monique van Vegchel. Zodra alle hand-outs van deelnemende studenten binnen zijn, worden deze gedeeld met de aangemelde bedrijven.

Dit is een uitgelezen kans voor uw bedrijf om kennis te maken met aanstormend talent in de sector!

Gerelateerde artikelen

Nederlands AI congres 2024

De Nederlandse AI Coalitie streeft naar een toekomst waarin technologie en menselijke waarden samengaan. Dit...

Lees meer

VVD Tweede Kamerlid Meulenkamp bezoekt Enza Zaden en Incotec

Op 12 februari bracht Tweede Kamerlid Kamerlid Wim Meulenkamp van de VVD een werkbezoek aan...

Lees meer

SUR definitief van tafel na besluit Europese Commissie

De Europese Commissie trekt de conceptverordening Duurzaam gebruik gewasbeschermingsmiddelen (SUR) in na eerdere afwijzing door...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap