UITNODIGING Matchmaking Graduate School

3 | 06 | 2021

UITNODIGING Matchmaking Graduate School

De call ‘Graduate School Green Topsectors TKI 2021’ is opengesteld, waar financiering beschikbaar is voor PhD projecten van studenten. Voor projecten die ingediend worden bij deze call wordt een gezamenlijke private cofinanciering van (tenminste) 15% van het totale gevraagde budget. De volledige calltekst is toegevoegd aan dit bericht. Hier vindt u meer informatie over de voorwaarden.

Plantum verzorgt dit jaar wederom een matchmaking tussen bedrijven en toekomstige PhD studenten voor deze matchmaking. Dit doen wij samen met de Graduate School EPS en PE&RC. Tijdens de matchmaking presenteren de studenten ieder hun zelfgeschreven projectvoorstel, waarna er mogelijkheid is voor vragen vanuit het bedrijfsleven.

De online matchmaking vindt plaats op 15 juni 2021 gedurende de hele ochtend. Het precieze online format wordt op dit moment uitgewerkt, maar u zal in break-out sessies geplaatst worden waar de studenten één voor één hun voorstellen aan u zullen pitchen.  

De studenten werken op dit moment aan hun voorstellen. De deadline voor hen om zich bij Plantum te melden voor de matchmaking is 4 juni.

Mocht u (of een van uw collega’s) op dit moment al weten graag deel te willen nemen aan de online matchmaking op 15 juni, dan kunt u een aanmelding sturen naar Monique van Vegchel. Zodra alle hand-outs van deelnemende studenten binnen zijn, worden deze gedeeld met de aangemelde bedrijven.

Dit is een uitgelezen kans voor uw bedrijf om kennis te maken met aanstormend talent in de sector!

Gerelateerde artikelen

Uitbreiding toelatingen Ortiva en vrijstelling Amistar

Het Ctgb heeft de aangevraagde uitbreidingen voor diverse kleine toepassingen toegekend. Voor zaadteelt van Engels...

Lees meer

Vacature Specialist Markttoegang en fytosanitair beleid

Werken in een Topsector van de Nederlandse economie. Werken voor de innovatieve, (inter)nationaal toonaangevende groene...

Lees meer

TERUGBLIK: Het EU-Plantdebat 2024

Op 6 juni zijn de Europese Verkiezingen. Bekijk hier de terugblik op het EU-Plantdebat, dat...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap