UITNODIGING Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’

17 | 02 | 2023

UITNODIGING Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderzoek bij de Topsectoren? En wilt u meteen in contact komen met mede-sectorgenoten en betrokken onderzoekers bij kennisinstellingen? Kom dan naar de Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’ op dinsdag 4 april!

Programma
Er is een kort plenair programma waarin Prof. Corné Pieterse, hoogleraar plant-microbe interacties aan Utrecht University en winnaar van de Spinozapremie 2022, een keynote lecture zal verzorgen. José Vogelezang (wetenschappelijk directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen) zal een toelichting geven op de Topsector-call die dan zojuist gepubliceerd is. Aansluitend is er veel gelegenheid om te netwerken met onderzoekers op de Kennismarkt. Hier presenteren onderzoekers hun werk in thematisch ingerichte ‘marktkramen’. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel die u wordt aangeboden door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

De bijeenkomst start om 13:30 uur (inloop met koffie en thee vanaf 13:00 uur) en duurt (inclusief borrel) tot 17:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel De Werelt in Lunteren. Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. De bijeenkomst staat open voor zowel leden als niet-leden. Als de maximum zaalcapaciteit wordt overschreden behoudt Plantum zich het recht voor om een selectie uit de aanmeldingen te maken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link, tot uiterlijk 28 maart. Voel u vrij om de uitnodiging verder te verspreiden binnen uw organisatie!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Monique van Vegchel.

Gerelateerde artikelen

Uitbreiding toelatingen Ortiva en vrijstelling Amistar

Het Ctgb heeft de aangevraagde uitbreidingen voor diverse kleine toepassingen toegekend. Voor zaadteelt van Engels...

Lees meer

Vacature Specialist Markttoegang en fytosanitair beleid

Werken in een Topsector van de Nederlandse economie. Werken voor de innovatieve, (inter)nationaal toonaangevende groene...

Lees meer

TERUGBLIK: Het EU-Plantdebat 2024

Op 6 juni zijn de Europese Verkiezingen. Bekijk hier de terugblik op het EU-Plantdebat, dat...

Lees meer

Meld je nu aan voor een plantum lidmaatschap